How to

Please post here with requests for cities to be added.

Moderators: Moderators, GeobytesAdmins

How to

Postby Le_Seo » Fri Nov 23, 2007 5:30 pm

Hello!

Is it possible to optimise the geolocator tool by myself too see the right city where i am?

It dont see my city when i follow my ip but the internet provider city..

:?
Le_Seo
 
Posts: 2
Joined: Fri Nov 23, 2007 5:23 pm

Postby Adrian » Sat Nov 24, 2007 1:20 am

Yes, you can enter your location in to the networldmap project and the IP Location data will within a week or two, propagate through to our database. See: http://www.networldmap.com/

Please let me know if I can assist further.
Adrian
“When it absolutely, positively has to be there, try looking in your Spam folder.” - Adrian McElligott - July 2009
--
Have you tried the Local Search facility on the IP Locator Page yet?
User avatar
Adrian
Moderator
 
Posts: 970
Joined: Thu Nov 20, 2003 9:58 am

Postby Le_Seo » Sat Dec 08, 2007 6:41 am

Thanks a lot for the support Adrian!

I will read as more as i can to understand well and i'll come back with my questions.

See you soon!
Le_Seo
 
Posts: 2
Joined: Fri Nov 23, 2007 5:23 pm


Return to City Distance Tool

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests